Monomeric Foil (Sticker) | Werfdoeken drukken

Monomeric Foil (Sticker)

Monomeric Foil (sticker).

Monomeric foil (sticker) is een zelfklevende folie die wordt toegepast op gladde en vlakke oppervlakken. Dit soort folie wordt vaak gebruikt als een alternatief voor papier. Het belangrijkste voordeel van monomeric foil is de vrij lage prijs, dus kan het worden gebruikt voor low budget en korte termijncampagnes.

De belangrijkste eigenschap is de perfectheid van kleurweergave, wat verschillende mogelijkheden van gebruik toelaat op panelen, auto's, beursstanden, etalages, bussen en trams. Zowel voor binnen- als buitenhuisgebruik.

Monomeric foil

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten folie beschikbaar in ons aanbod. In de meeste gevallen wordt gebruikt gemaakt van een standaard oplossing, dat wil zeggen de witte of transparante folie, glans of mat. Maar deze media heeft veel meer mogelijkheden: melkachtig, bevriezen, TL, magnetische folie, zilverkleurig enz.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan: XXL-Offerte 

 
Betalingen met Bancontact Betalingen met Mastercard Betalingen met Maestro Betalingen met visa Betalingen per overschrijvingBetalingen Belfius directFacebook pictogramLinkedIn pictogramGoogle+ pictogram